Производи

Вреќички со тежина за скочен и рачен зглоб

Со додавање на овие тегови на глуждовите или рачните зглобови во процесот на вежбање, ефектите од вежбањето драстично се  зголемуваат. Можат да се користат и во секојдневните активности.

Шифра : 06-020102

Тежини:

06-020102 0,5 кг

06-020103 1,0 кг

06-020104 1,5 кг

06-020105 2,0 кг

06-020107 3,0 кг

06-020108 4,0 кг

06-020109 5,0 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial