Производи

Воздушна динамична перница за седење

Оваа перница е исполнета со воздух, за активно и динамично седење, предвидена и погодна за секого. Изработена е од ПВЦ, што овозможува лесно и едноставно да се одржува со сапун и вода.
Може да биде огругла и рамна или четвртаста со косина.

Шифра : 04-020102 / 04-020201
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial