Производи

Влажни марамчиња за интимна нега

Senior влажни марамчиња за интимна нега кои овозможуваат практично чистење без употреба на сапун и вода. Идеални за инконтиненција и отежнато капење.

Шифра : MEDICUS HELP SENIOR 30/1
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial