Производи

Универзална инвалидска количка

Универзална инвалидска количка со подвижен наслон и папучи на подесување.

Конструкција: Метален пластифициран рам
Склопување: Да
Страници: Подвижни
Папучи: Подесувачки по висина
Ширина на седиште: 41/46 см
Вкупна ширина: 60/65 см
Висина на седиште од тло:  50 см
Тежина на количката: 23.9 кг
Максимална тежина на корисник: 90 кг
Предни тркала: 20 см
Задни тркала: 60 см
Шифра : FS954GC
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial