Производи

Твистер

Твистерот е одлична справа за намалување на масните наслаги и обликување на бутините и половината.

  • Ротирачка платформа од 360 степени
  • Нелизгачка површина
  • Носивост до 100 кг
Шифра : 05100101
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial