Производи

Целосни силиконски влошки

Силиконски влошки кои го апсорбираат притисокот и вибрациите предизвикани од самата телесна тежина. Идеални за оние кои сакаат спорт, пешачење или поминуваат долго време во стоечка положба.

Шифра : 733

Големини: XS, S, M, L, XL, XXL

Број на обувки: 34-35, 36-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-46

Metatarsalgia, plantar fasciitis, високи лакови, рамни стапала

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial