Производи

Тенка анатомска влошка Business

Тенка анатомска влошка која е специјално дизајнирана за модерни и бизнис чевли каде просторот е ограничен. Изработена е од повеќеслојно јадро со поддршка во делот на лакот, а надворешноста е од велур кој ја прави удобна и пријатна за носење. Особено се препорачува за високи потпетици поради тоа што го ублажува притисокот во зоните на стапалото кои се најпогодени.

Број на чевли: 36-46

Рамно стапало

Широко стапало

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial