Производи

Анатомскa влошкa Comfort

Влошката Comfort е дизајнирана за стапала на кои им е потребна поголема удобност, како кај дијабетично стапало и артритис. Изработена е од мека и мазна подлога која е антибактериска.  Влошката е релјефна и дава блага поддршка на сводот на стапалото, го распределува притисокот во одредени точки и го стабилизира зглобот.

Број на чевли: 37-46

Дијабетично стапало

Артритис

Чувствителна кожа

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial