Производи

Целосна влошка Heel Spur

Влошката го ублажува притисокот во петата и со тоа ја олеснува болката која се јавува како последица на шилци. Изработена е од повеќеслојно јадро кое дава поддршка на лакот. Меката подлога во делот на петата  овозможува лицата со болки во пета и шилци полесно да се движат.

Број на чевли: 35-46

Атритис

Шилци во пета

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial