Производи

Детскa влошкa Junior

Детската влошка е специјално дизајнирана за да обезбеди максимална поддршка на стапалото во фаза на развој. Влошката е релјефна во специфични области, со длабоко лежиште во делот на петата. Изработена е од термопластичен материјал кој лесно се прилагодува на температурата на стапалото. Долниот дел има нелизгачка подлога за поголема стабилност во обувките. Со носење на влошката се корeгираат деформитетите на стапалото, а се стабилизираат и зглобовите.

Број на чевли: 21-34

Рамно стапало

Проширено стапало

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial