Производи

Тегови

Тегови кои се обложени со слој од винил (неопрен),што овозможува дополнителна стабилност при користење.  Има  седум различни тежини означени со различна боја.

Шифра : 06-010102

Бои-степени на отпор изразени во кг:

Розева 0,5 кг

Жолта 1,0 кг

Црвена 1,5 кг

Зелена 2,0 кг

Сина 3,0 кг

Црна 4,0 кг

Сива 5,0 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial