Thanë për ne

Medikus Help janë bashkëpunëtorë tradicional dhe miq të Shoqatës së Fizioterapeutëve të RM. Asortimenti i tyre i pasur i prodhimeve më moderne dhe më cilësore, pajisjet ortopedike dhe rekuizitat për sportistët dhe atë që merren me rekreacion janë pjesë të praktikës së përditshme të kolegëve tanë.
Na ndihmojnë në rehabilitimin e pacientëve tanë, por edhe në misionin e tyre për ngritjen e vetëdijes drejt aktivitetit fizik të popullatës në bashkësi.
SHFRM dhe Medikus Help për fizioterapi më cilësore dhe për aktivitet fizik deri te shëndeti më i mirë!

Shoqata e Fizioterapeutëve të Republikës së Maqedonisë

Pasi që pjesën më të madhe të ditës e kalojmë në pozitë të ulur para kompjuterit, vendosëm që të blejmë karrige adekuate. Hulumtuam të shohim se cilat janë më të mirat, diçka e re dhe erdhëm deri te informata se fizio topi është zëvendësim ideal për karrigen klasike të zyrës. I blemë nga Medikus Help dhe tashmë disa muaj i përdorim. Shumë shpejt u mësuam me ato, me të vërtetë e mundësojnë mbajtjen drejt të trupit dhe në të njëjtën kohë edhe ushtrime.

Kalin Babushku/Petar Lazarov/Makedonija Eksport

Për rezultat të mirë estetik nevojiten edhe prodhime cilësore. Falë Medikus Help në Maqedoni e kemi edhe brendin më të mirë botëror për implante, të cilët i përdor për estetikë dhe kirurgji rikonstruktive të gjirit.

Dr. Ognen Daskallov – Sub-specialist i kirurgjisë plastike dhe rikonstruktive, IPSH “Dr. Daskallov”

Mbështetës dhe mik shumëvjeçar i Borka në aktivitetet dhe evenimentet e shumta, të organizuar nga Shoqata jonë për luftë kundër karcinomës së gjirit. Falënderim deri te Medikus Help. Bashkë jemi më të fuqishëm!

OJQ BORKA – Për çdo ditë të re

“Medikus Help” nga Shkupi është partner zyrtar i federatës në pjesën e furnizimit me ndihmesa mjekësore sportive dhe të gjitha mjetet tjera të domosdoshme për nevojat e basketbollistëve të Maqedonisë. Medikus Help nga Shkupi, gjashtë (6) vjet është bashkëpunëtor i Federatës së Basketbollit e Maqedonisë dhe gjithmonë në mënyrë profesionale dhe me kohë e plotëson pjesën e vet të obligimeve. Federata e Basketbollit e Maqedonisë është e kënaqur nga bashkëpunimi me Medikus Help nga Shkupi dhe në të ardhmen do të vazhdojë ta realizojë bashkëpunimin e përbashkët në furnizimin me ndihmesat e domosdoshme mjekësore për të gjitha ekipet e basketbollit të Maqedonisë.

Dejan Lekiq – Sekretar gjeneral i Federatës së Basketbolli të RM

Shoqata Maqedonase e Fizioterapeutëve dhe Medikus Help janë miq shumëvjeçar të cilët bashkarish angazhohen që ta përmirësojnë cilësinë e jetës së pacientëve, të cilët kanë nevojë për rehabilitim. Fizioterapeutët si ciceron në procesin e rehabilitimit gjithmonë kanë nevojë për ndihmesa adekuate dhe cilësore ortopedike, prandaj këtu është Medikus Help që të na ndihmojë ta bëjmë zgjedhjen e vërtetë.

Bashkë deri te rehabilitimi i suksesshëm dhe i shpejtë!

Shoqata Maqedonase e Fizioterapeutëve
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial