Бремена го победив ракот и со нова дојка започнав нов живот

27/12/2018

„Во животот не знаете колку сте храбри и колку сила имате, додека не се соочите со стравот за сопствениот и...

Повеќе Medicus Ortho

Херои за кои не постојат препреки

31/05/2018

Пред 10 години, при повреда на `рбетот, Александар останал во инвалидска количка. Момент кој засекогаш му г...

Повеќе Medicus Care

Сожалувањето на луѓето за мене е најтешкиот момент

01/12/2017

„Лица со телесен инвалидитет“ - вака општеството ја именува една „посебна група“ на граѓани. Но кога би има...

Повеќе

Моето двомесечно бебе ми го спаси животот и ми помогна да се изборам со ракот

06/10/2017

Мојата борба започна во најубавиот период во животот. Станав мајка по втор пат. На 31-годишна возраст и...

Повеќе
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial