Shtatzënë ngadhënjeva mbi kancerin dhe me gji të ri fillova jetë të re

27/12/2018

“Gjatë jetës nuk e dini se sa jeni të guximshëm dhe sa forcë keni, derisa nuk ballafaqoheni me frikën për j...

Kupto më tepër Medicus Ortho

Heronj për të cilët nuk ekzistojnë pengesa

31/05/2018

Para 10 viteve, gjatë një lëndimi të boshtit, Aleksandri ka mbetur në karrocë invalidore. Çast i cili përgj...

Kupto më tepër Medicus Care

Keqardhja e njerëzve për mua është momenti më i vështirë

01/12/2017

“Persona me invaliditet trupor” – kështu shoqëria e emëron një “grup të veçantë” të qytetarëve. Por, kur do...

Kupto më tepër

Foshnja ime dymuajshe ma shpëtoi jetën dhe më ndihmoi të ngadhënjej mbi kancerin

06/10/2017

Lufta ime filloi në periudhën më të bukur të jetës. U bëra nënë për herë të dytë. Në moshën 31 vjeçare ...

Kupto më tepër
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial