Производи

Суспензориум

Памучен суспензориум со еластични ленти за подобра поддршка. Овозможува поддршка и елевација на тестисите при повреди или воспалителни процеси.

Шифра : 7408
Цена : 667 ден. Партиципација : 10%
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial