Производи

Спортска влошка Active

Спортската влошка Active го амортизира притисокот на стапалото за време на спортски активности и дава стабилност на зглобовите. Изработена е од повеќеслојно јадро кое има релјефен дизајн, кој дава поддршка на лакот и деловите кои се под притисок за време на спортување. Лесно и брзо се адаптира на секој спортски чевел благодарение на термопластичниот материјал.

Број на чевли: 35-48

Рамно стапало

Широко стапало

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial