Производи

Сколиометар

Мерен инструмент за детектирање и следење на сколиотични промени на ’рбетот.
Погоден за скрининг кај деца, како и за следење на третманот на сколиозата.

Шифра : 08-060102
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial