Производи

Силиконски штитник за пета

Штитник изработен од мек силикон, кој ја намалува болката предизвикана од активни удари на петата при чекорење,превенира пукање на петите и овозможува заштита на чорапите од испукани пети. Поради својот дискретен облик се препорачува и за дамите при носење обувки со високи потпетици. Една големина. Пакувањето содржи пар.

Шифра : 777
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial