Производи

Силиконски напрсток

Силиконски напрсток, идеален за заштита на прстите, бидејќи во потполност го отстранува триењето и засекувањето на кожата, со што се олеснува и намалува болката на прстите.

Пакувањето содржи едно парче во должина од 15цм, со дијаметар на отворот од 1,5 цм.

Шифра : CC325

Една големина

Калозитети, повреди на прстите, враснати нокти на прстите

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial