Производи

Сет ремени за вежбање

Сетот со ремени за вежбање на Медикус Хелп,  по најнови стандарди за вежбање во целиот свет. Систем на вежбање со гравитацијата и вашата сопствена телесна тежина со помош на ремените можете да направите голем број на вежби. Со ремените за вежбање можете да ја прилагодите вашата положба на телото за да додадете или да го намалите отпорот. Обезбедува брз, ефикасен тренинг за целото тело, се зголемува мускулната издржливост со нив можат да вежбаат сите генерации. Сетот ремени за вежбање на Медикус Хелп може да се постави секаде (фитнес, дом, хотел или во надворешна средина). Со користење на  сопствената телесната тежина овие ремени за вежбање заменуват и имаат иста па дури и поголема функционалност од справи за вежбање кои чинат многу повеќе.

Шифра : ST2001
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial