Производи

Разделувач за прсти

Овој екстра мек разделувач на прсти, во боја на кожа служи како корективен штитник помеѓу палецот и вториот прст на стапалото. Ефикасно го превенира искривувањето на прстите во Hallux Valgus. Идеален во рехабилитација на палецот после хируршко отстранување на израстокот.

Шифра : CC218

Hallux Valgus, преклопување на прстите на стапалото

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial