Производи

Ракавица за лимфедем

Терапевтски ракавици со градуирана компресија за третман на лимфедем.
После извршени оперативни зафати каде што се третирани лимфните жлезди во пределот на подпазувата, доаѓа до нарушен лимфоток и појава на оток на раката.
Носењето на компресивни ракавици го намалува отокот и го олеснува извршувањето на секојдневните активности.

Шифра : 734H

Големини: I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII

Oперативни зафати каде што се третирани лимфните жлезди во пределот на подпазувата.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial