Производи

Пулс оксиметар My SPO2

Пулс оксиметар за мерење на сатурација на кислород во крвта. Го мери степенот на кислород во крвта од 35-100%, како и опсег на срцева фреквенција 30-120 BPM. Лесен и едноставен за употреба во домашни услови. Работи на две алкални батерии од 1.5 V.

Производот е достапен на нашата веб продавница.

Шифра : 8010
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial