Вреќички со тежина за скочен и рачен зглоб

590.00 ден1,290.00 ден

Шифра: 06-020102
Исчисти

Со додавање на овие тегови на глуждовите или рачните зглобови во процесот на вежбање, ефектите од вежбањето драстично се  зголемуваат. Можат да се користат и во секојдневните активности.

Пакувањето содржи пар.

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
Тежина

0.5 кг., 1 кг., 1.5 кг., 2 кг.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial