Тегови (пар)

390.00 ден1,090.00 ден

Шифра: 06-010102
Исчисти

Тегови кои се обложени со слој од винил (неопрен),што овозможува дополнителна стабилност при користење.  Има три различни тежини означени со различна боја.

Дополнителни информации

Тежина Недостапно
Тежина и боја

Розева 0.5 кг, Жолта 1 кг, Црвена 1.5 кг, Зелена 2 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial