Силиконско топче и јајце

260.00 ден

Шифра: 02-030102
Исчисти

Силиконското топче и јајце може да помогнат во рехабилитација на постоперативни и посттрауматолошки ситуации на шаката и раката. Ја обновуваат функцијата на шаката, раката и рамото,  ја намалауваат болката на артритични прсти, раце и зглобови. Mожат да ја олабават тензијата и да го редуцираат стресот. Достапни бои според јачина се: жолта, зелена, портокалова и сина

Дополнителни информации

Тежина 0.08 kg
Јачина

Медиум (зелено), Меко (портокалово), Супермеко (жолто), Тврдо (сино)

Топче или јајце

Силиконско јајце, Силиконско топче

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial