Пенест цилиндар од 33см со отвор

1,390.00 ден

Шифра: 04-050101

На залиха

Пенестиот цилиндар со тридимензионалната шара со различни форми ги копира движењата на рацете на терапевт при масажа. Дизајниран за “trigger point” терапија – со притисок врз одредени точки ја ослободува тензијата на мускулите, совршен е за вежби за истегнување и зајакнување, за површинска и длабинска масажа. Поголемите површини овозможуваат површинска масажа, додека помалите форми се дизајнирани за подлабока масажа.

Пречник: 14 см

Должина: 33 см

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial