Одалка со ракофат без тркала

1,361.00 ден

Шифра: FS917L
Исчисти
Категорија:

Помагало за олеснување на движењето. Наменети се за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

ГОЛЕМИНИ/ДИМЕНЗИИ:
S Ширина: 38 см Длабочина: 43 см Висина: 65 – 75 см
M Ширина: 44 см Длабочина: 38 см Висина: 75 – 85 см
L Ширина: 45 см Длабочина: 38 см Висина: 85 – 95 см

Дополнителни информации

Тежина 1.9 kg
Големина

S, M, L

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial