Одалка ролатор

4,750.00 ден

Шифра: FS965LH

На залиха

Категорија:

Помагало за олеснување на движењето со четири тркала. Одалката е расклоплива и на рачките се поставени кочници. Во средишниот дел е поставено седиште. Наменето е за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

ГОЛЕМИНИ/ДИМЕНЗИИ
Ширина: 46 см
Длабочина: 68 см
Висина: 78 – 90 см

Дополнителни информации

Тежина 8.8 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial