Medikus help karrige me fizio-top

4,290.00 den

Identifikimа: 4600001100

Ka stok

Përdorimi i përditshëm i kompjuterit mes tjerave shpie edhe deri te deformimet e boshtit kurrizor. Kompjuterin nuk mund ta shmangim, por karrigen klasike mund ta zëvendësojmë me karrige me fizio-top! Duke e përdorur karrigen me fizio-top mund t’i forcojmë muskujt, e me këtë t’i parandalojmë deformimet e boshtit kurrizor. Kur uleni në këtë karrige gravitacioni i peshës mundëson pozitë të vazhdueshme dhe më të mirë të trupit.

Duke u ulur mbi këtë top forcohet abdomeni, muskujt e kurrizit dhe të kraharorit, zvogëlohet stresi te boshti dhe dhimbjet në supe. Topi për ulje mund të nxirret nga karrigeje e plastikës ku është vendosur dhe mund të përdoret si top i zakonshëm për stërvitje ose të zëvendësohet me top tjetërme dimensione të ndryshme.

Informacion shtese

Peshë 6.2 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial