Медикус Хелп Столица со физиотопка

4,290.00 ден

Шифра: 4600001100

На залиха

Види мои желби

Секојдневното користење на компјутерот  мегу другото води и до деформитети на рбетниот столб. Kомпјутерот не можеме да го избегнеме, но класичната столица да ја замениме со столица со физиотопка можеме! Користејќи ја столицата со физиотопката можеме да ги зајакнеме мускулите,  а со тоа да  ги превенираме деформитетите на рбетниот столб.

Кога се седи на овој стол тежинската гравитација овозможува постојана и  најдобра положба на телото. Со седење на оваа топка се зајакнува абдоменот, мускулите на грбот и на градите се намалува стресот на рбетот и болката во рамењата. Топката за седење може да биде извадена од пластично столче во која што е сместена и може да се користи како обична топка за вежбање или да биде заменета со друга топка во различна димензија.

Дополнителни информации

Тежина 6.2 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial