-15%
-15%

Medikus Help karrige për fëmijë ke fiziotop

3,290.00 den

Identifikimа: 04-040202

S’ka stok

Kur ulesh mbi këtë karrige gravitacioni i peshës mundëson pozitë të vazhdueshme dhe më të mirë të trupit. Duke u ulur mbi topin forcohet abdomeni, muskujt e shpinës dhe kraharorit, ulet stresi i boshtit kurrizor dhe dhimbje në supe. Topi për tu ulur mund të nxirret nga karrigia plastike, ku është vendosur dhe mund të përdoret si top për ushtrime.

Informacion shtese

Peshë 4 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial