-20%
-20%

Медикус Хелп детска столица со физиотопка

3,290.00 ден

Шифра: 04-040202

Нема на залиха

Кога се седи на оваа столица тежинската гравитација овозможува постојана и најдобра положба на телото. Со седење на топка се зајакнува абдоменот, мускулите на грбот и градите, се намалува стресот на ‘рбетот и болката во рамениците. Топката за седење може да биде извадена од пластично столче во кое што е сместена и може да се користи како топка за вежбање.

Дополнителни информации

Тежина 4 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial