Масажна анатомска влошка Massage

450.00 ден

Шифра: DB945
Исчисти

Анатомска влошка е изработена од вистинска ексклузивна кожа која се наоѓа на горниот дел над анибактериска латексна пена, а долниот дел содржи активен јаглен. Перничето кое дава поддршка по должина на сводот на стапалата ја намалува болката која што е предизвикана од притисокот и стресот на сводот на стапалото. Употребата на оваа влошка може да обезбеди превенција од рамни стапала. Со оваа влошка може било кои или сите чевли да ги направите покомфорни.

  • Превенира од рамни стапала
  • Кожа што дише
  • Активен јаглен

Пакувањето содржи пар.

Дополнителни информации

Тежина 0.05 kg
Големина

35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-46

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial