Инфрацрвен термометар

3,100.00 ден

Шифра: 0801071

На залиха

Категорија:

Инфрацрвен термометар  со напредна инфрацрвена (IR) технологија за брзо и прецизно мерење на температура. Овој термометар e наменет за мерење на телесна температура на чело. Исто така има опција за мерење на темпeратура на храна и други предмети.  Неговиот ергономски дизајн го прави едноставен и лесен за користење. Има индикатор за аларм во боја и звук кога температурата е над 37.5°C. Термометарот има мемориска функција за последните 20 мерења. Работи на две алкални батерии.

Гаранција: 1 година

Дополнителни информации

Тежина 0.1 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial