Fizio top me AB sistem me popmë

790.00 den1,790.00 den

Identifikimа: 0505010102
Pastroje

Me përdorimin e këtyre topave forcohet muskulatura, fleksibiliteti dhe fortësia e trupit, përmirësohet baraspesha dhe koordinimi. I prodhuar nga PVC ekologjike, me çka zvogëlohet mundësia për paraqitjen e reagimeve alergjike gjatë kontaktit të drejtpërdrejtë me lëkurën.
Testi i qëndrueshmërisë– 350 kg.

Paketimi përmban AB top, pompë pneumatike,  pllakat për stërvitje, tapë dhe ndihmesë për heqjen e tij.

Dimension  Lartësia e përdoruesit
45 сm < 125 сm
55 сm 125-150 сm
65 сm 150-175 сm
75 сm 175-185 сm
85 сm 185-200 сm
95 сm > 200 сm

 

Informacion shtese

Peshë N/A
Ngjyra dhe dimensioni

45 cm E verdhë, 55 cm E kuqe, 65 cm E gjelbër, 75 cm E kaltër, 85 cm E zezë, 95 cm E përhimët

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial