Физиотопка со АБ систем со пумпа

790.00 ден1,790.00 ден

Шифра: 0505010102
Исчисти

Со користење на овие топки се јакне мускулатурата, флексибилноста и цврстината на телото, се подобрува рамнотежата и координацијата. Изработена од еко пвц со што се намалува можноста за појава на алергиски реакции при директен контакт со кожa.

Tест на издржливост – 350 кг.

Пакувањето содржи АБ топка, пневматска пумпа, постер со вежби, тапа и нејзин отстранувач.

Димензија на физиотопка Висина на корисник
45 см < 125 см
55 см 125-150 см
65 см 150-175 см
75 см 175-185 см
85 см 185-200 см
95 см > 200 см

 

Дополнителни информации

Тежина Недостапно
Боја и димензија

45 cm Жолта, 55 cm Црвена, 65 cm Зелена, 75 cm Сина, 85 cm Црна, 95 cm Сива

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial