Еластичнo цревo со отпор

120.00 ден

Шифра: 4600258080

Нема на залиха

Со растегнување на резистентното црево се добива соодветен отпор со кој се овозможува зајакнување на мускулатурата. Цревото е со степен на отпор од 5,1 килограм.

Цените се однесуваат на 1 метар должина од цревото. Со избор на количината ја одредувате должината на цревото во метри, која сакате да ја нарачате.

Минимална препорачана должина е 2 метри, за изведување на поширок спектар на вежби.

Дополнителни информации

Тежина 0.2 kg
Должина

1 метар

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial