Еластични ленти со отпор

95.00 ден300.00 ден

Шифра: 011005
Исчисти

Со растегнување на еластичните ленти се добива соодветен отпор со кој се овозможува зајакнување на мускулатурата. Различните нивоа на отпор се утврдени со дебелината на лентите. Лентите се во различни бои кои означуваат различни отпори изразени во килограми.

Цените се однесуваат на 1 метaр должина од лентите. Со избор на количината ја одредувате должината на лентата во метри, која сакате да ја нарачате.

Минимална препорачана должина е 2 метри, за изведување на поширок спектар на вежби.

Дополнителни информации

Тежина 0.1 kg
Боја и отпор

Жолта: 1.5 кг, Портокалова: 2,0 кг, Зелена: 2,5 кг, Сина: 3,0 кг, Виолетова: 3,4 кг, Сива: 5,8 кг, Златна: 8.4 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial