Дигитален апарат за притисок Pic CARDIO Simple

2,690.00 ден

Шифра: 5502007842

На залиха

Категорија:

Pic Solutions CARDIOSimple е дигитален апарат за мерење на крвен притисок дизајниран и произведен со најсовремена технологија. Eдноставен и лесен за употреба, идеален за секојдневно следење на притисокот.Се поставува на надлактицата и за неколку секунди го мери крвиот притисок и срцевиот пулс. Апаратот има аларм кој се активира при неправилно отчукување на срцето. Има LCD дисплеј 44 × 60 mm и меморија на последните 60 вредности. Работи на две алкални батерии од 1,5V.

Гаранција: 3 години

Дополнителни информации

Тежина 0.6 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial