Бенд Луп

149.00 ден249.00 ден

Шифра: 050110000
Исчисти

Гумена прстенеста лента наменета за истегнување и зајакнување на сите групи на мускули. Лентата е со ширина од 2,5 см и во облик на прстен со дијаметар од 30 см. Достапни во црвена, зелена, сина и црна боја со различен степен на отпор.

Бои-степени на отпор изразени во кг:
Црвена: 3,4 кг
Зелена: 4,4 кг
Сина: 5,0 кг
Црна: 6,1 кг

Дополнителни информации

Тежина 0.2 kg
Боја

Зелена, Сина, Црвена, Црна

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial