Апарат за крвен притисок Pic CARDIO Free

2,290.00 ден

Шифра: 5502007843

На залиха

Категорија:

Pic Solutions CARDIO free е апарат за дигитално мерење на крвен притисок дизајниран и произведен според најсовремени технологии. Eдноставен и лесен за употреба, идеален за секојдневно следење на притисок. Се поставува на рачниот зглоб и за неколку секунди го мери крвиот притисок и срцевиот пулс. Апаратот имам аларм кој се активира при неправилно отчукување на срцето. Има LCD дисплеј 35x41mm и меморија на последните 30 вредности. Работи на две алкални батерии од 1,5V.

Гаранција: 3 години 

Дополнителни информации

Тежина 0.3 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial