Антидекубитален душек – Пневматски

6,300.00 ден

Шифра: 0102030000

Нема на залиха

Антидекубитален пневматски душек со компресор.
Активно помагало за спречување на појава на декубитални рани кај лежечки пациенти.

Димензии: 190 х 90 см

Дополнителни информации

Тежина 2.6 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial