Активен вежбач со педали

2,100.00 ден

Шифра: 960

На залиха

Овој вежбач е одличен за обновување на јачината на мускулите, подобрување на циркулацијата на крвта и подобрување на координацијата на рацете и нозете. Ако го ставиме на маса може да го користиме како вежбач за раце, а на подот – како вежбач за нозе. Подвижен и лесно може да се смести под столица или под кревет. Содржи едноставен систем за контролирање на отпорноста.

Дополнителни информации

Тежина 2.5 kg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial