Производи

Преносна рампа

Рампа за непристапни површини за инвалидски колички.

  • Алуминиум отпорен на корозија
  • Нелизгачка
  • Склоплива
  • Тежина на рампата: 7 кг
  • Носивост: 300 кг
  • Прилагодлива должина: 77 – 210 см
  • Димензии на склопена рампа: 97 х 24 х 12см
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial