Производи

Потпорна плочка за прсти, со прстен

Варијација на силиконска поткрепа на прстите со прстен, кој се поставува на прстот и е наменета за потешкотии предизвикани на ножните прсти, таканаречени канџа прсти. Прстенот е зајакнат со вграден еластичен материјал. Советуваме внимателно ракување со помагалото. Има антивирусно и фунгицидно дејство.

Пакување содржи едно парче.

Шифра : CC226

Деформитети на ножните прсти "κанџа прсти"

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial