Производи

Појас за трудници

Анатомски појас за трудници кој го поткрева стомакот и го малаува притисокот и тежината во карлицата и половината. На овој начин ја намалува болка во половината и го олеснува движењето. Страничните ленти се прицврстуваат со лепенки, што го прави лесен за поставување и подесување на степеност на затегнатост во текот на бременоста. Изработен е од ектра мека и еластична ткаенина за поголема удобност.

Шифра : 070984G

Една големина

Млитава стомачна мускулатура и болка во лумбалниот дел на ‘рбетот за време на бременост.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial