Производи

Појас за спуштен стомак

Абдоминален појас, изработен од еластичен ткаен материјал. Пружа блага поддршка во пределот на абдоменот, а прицврстувањето со лепенка дава можност за подесување на компресијата според желбите и потребите на пациентот.

Шифра : 160
Шифра : 7401
Цена : 1148 ден. Партиципација : 10%

Една големина

По извршена хируршка интервенција во пределот на абдоменот, превенција од појава на стомачна кила.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial