Производи

Појас за спуштен стомак

Висок абдоминален појас, изработен од четири ленти од еластично ткаен материјал. Пружа блага поддршка во пределот на абдоменот, а прицврстувањето со лепенка дава можност за подесување на компресијата според желбите и потребите на пациентот.

Шифра : 165
Шифра : 7401
Цена : 1148 ден. Партиципација : 10%

Висина – 30 см

Обем на половина:

S  70-80 см

M  80-90 см

L  90-100 см

XL 100-110 см

XXL 110-120 см

По хируршки интервенции во пределот на абдоменот, превенција од појава на стомачна кила.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial