Производи

Појас за пупчана кила

Еластичен појас, изработен од ткаен материјал со дел на кој е поставено топчесто полиуретанско перниче. Прицврстувањето со лепенка дава можност за точно поставување на перничето во пределот на папокот и килата, како и подесување на компресијата според желбите и потребите на пациентот.

Шифра : 342
Шифра : 7403
Цена : 854 ден. Партиципација : 10%

S 70-80 см

M 80-90 см

L 90-100 см

XL 100-110 см

XXL 110-120 см

Умбикална хернија (К42.0-К42.9)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial